Barion Pixel

Üdvözöljük a Csók Cukrászda és Bisztró Tökfesztiválján!

csókbudapest tökfesztivál

Dátum: 2023. október …..

Helyszín: Csók Cukrászda és Bisztró

Dobd fel az őszi napokat velünk a Csók Cukrászda és Bisztró Tökfesztiválján, ahol a tök minden aspektusa inspirációt ad az ételeinkhez, élményeinkhez és alkotóműhelyünkhöz. Gyere és csatlakozz hozzánk egy különleges gasztronómiai utazásra, és fedezd fel a tök izgalmas világát!
10

Programok és Élmények:

1. Tökös Ételek és Sütemények:

Kóstolj meg lenyűgöző tökös ételeket és süteményeket, amelyek a hagyomány és kreativitás ötvözéséből születtek. Próbáld ki a tökfőzeléket, a tökös pitét, a tökfagylaltot és még sok más ínycsiklandó fogást!

2. Tökös Történetek és Kultúra:

Ismerd meg a tök kulturális jelentőségét és történetét egy interaktív kiállításon és információs ponton keresztül. Tudj meg többet a tökfával kapcsolatos hagyományokról és legendákról.

3. Alkotóműhely a Gyerekeknek:

Engedd szabadjára a kreativitásodat a tökfaragás területén! A gyerekeket várja egy különleges alkotóműhely, ahol saját tökfaragásukkal és tökképzőművészeti alkotásaikkal ragyoghatnak.

4. Tökös Dekorációk:

Merülj el a tökös világban a helyszín tele töklámpásokkal, tök alakú díszekkel és egyedi tökös dekorációkkal.

5. Tök Kóstoló:

Ne hagyd ki a kóstoló területet, ahol különféle tökből készült ételeket és italokat próbálhatsz ki.

Jegyinformáció:

Felnőttek: 2000 Ft/fő (belépés és ételkóstolás) a jegy ára lefogyasztható

Gyerekek (3-12 éves korig): 0 Ft/fő (belépés, alkotóműhely és szórakoztató tevékenységek), mutass fel egy általad készített rajzot vagy festmény tökös témában

Ne hagyd ki ezt az izgalmas őszi rendezvényt, ahol a tök és a kreativitás találkozik! Gyere el családdal és barátokkal, és fedezd fel a tök új dimenzióját a Csók Cukrászda és Bisztró Tökfesztiválján!

Tudj meg többet és vásárold meg jegyeidet a weboldalunkon!