Barion Pixel

Küldetésünk

A Csók Bisztró, Pékség és Cukrászda missziója, hogy olyan különleges élményt teremtsen vendégei számára, ahol az autentikus lokális konyhaművészet találkozik a nagyvárosok forradalmi gasztronómiájával, ahol a felfedezés és innováció a hagyományok biztonságán alapszik.

 Hisszük, hogy az étkezés meghatározó módon járul hozzá fizikai és mentális egészségünkhöz, életminőségünk javításához. Hangsúly van a „mit, mikor, mennyit, hányszor” irányelv betartásán.

 Olyan intézmény kialakítását tűztük ki célul, ahol jókedv, barátságos légkör, színes és örömteli környezet várja a betérőt, amit megengedhet magának nyugdíjas és diák, ahol egy üzleti reggeli vagy ebéd vendégei is tökéletes kiszolgálást kapnak. A mindennapok kényeztetése ez.

 E hitvallás mentén alakítottuk ki, Magyarországon először, az úgynevezett Day Time Dining koncepció keretében szolgáltatásainkat és kínálatunkat, belső építészeti és lakberendezési megoldásokat.

 A koncepció fő üzenete, hogy a tradicionális étkezési időket betartva többször fogyasszunk inkább kevesebbet, megfelelő időt szánva rá. Vagyis jelentősége van a reggelinek, a tízórainak, az ebédnek, az uzsonnának, a könnyed vacsorának.

 A Csók egy ilyen hely: ahol a nagy gonddal válogatott lokális és egzotikus alapanyagok gazdag és izgalmas ízeket eredményeznek, ahol a kíméletes konyhatechnológiai eljárásoknak köszönhetően az ételek legtermészetesebb formájukban kerülnek felszolgálásra, aholbarátként, régi ismerősként várunk téged, ahol kedves színek formák és lelkes a gasztronómia iránt elhivatott kollégák mosolyognak rád.