top of page

Sacher torta

Csók száj
Edited_Nagy-07938.jpg

A Csók Bisztróban a Sacher torta nem csupán egy klasszikus osztrák desszert, hanem egy francia recepttel újragondolt különlegesség. A marcipánnal és házi főzésű sárgabarack lekvárral készült torta igazi ínyenc élményt kínál. Az étcsokoládé gazdag íze, a baracklekvár gyümölcsössége és a marcipán kifinomult édessége tökéletes harmóniát alkot.

Ez a desszert azoknak szól, akik szeretik a tradíciót, de vágynak valami újra is. A Budapest szívében, az Andrássy úton található Csók Bisztró a hely, ahol a klasszikus Sacher torta új értelmet nyer. Egy falat Bécs, egy falat Párizs – de mindez Budapesten, a Csók Bisztró kifinomult hangulatában.

Allergén:

1.: Glutént tartalmazó gabonafélék és a belõle készült termékek. 

3.: Tojás és a belőle készült termékek.

5. Földimogyoró és a belőle készült termékek.

7.: Tej (Laktóz) és a belőle készült

8.: Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió) és a belõle készült termékek.

..... 2800 Ft - 8€

WEB-M-1800.jpg

ALLERGÉN INFORMÁCIÓ / 

​​​1. Glutént tartalmazó gabonafélék és a belõle készült termékek.

2. Rákfélék és a belõlük készült termékek.

3.Tojás és a belőle készült termékek.

4. Hal és a belõle készült termékek. 

5. Földimogyoró és a belőle készült termékek.

6. Szójabab és a belõle készült termékek.

7. Tej(Laktóz) és a belőle készült termékek.

8. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió) és a belõle készült termékek.

​​​9. Zeller és a belõle készült termékek.

10. Mustár és a belőle készült termékek.

11. Szezámmag és a belőle készült termékek.

12. Kén-dioxid és az SO,-ben kifejezett szulfitok.

13. Csillagfürt és a belőle készült termékek.

14. Puhatestűek és a belõlük készült termékek.

 

Ételeink alapanyagainak gyártási eljárása során a feltüntetett allergéneken túl, nyomokban egyéb allergéneket is tartalmazhatnak. Kérjük tájékoztassa kollégáinkat allergiájáról!

bottom of page