top of page

Somlói galuska

Csók száj
Edited_Nagy-07953.jpg

A Somlói galuska a magyar desszertek koronázatlan királya, amelyet a Csók Bisztróban klasszikus módon, mégis modern tálalással kínálunk. A dió, a csokoládé és a vanília ízei harmonikusan egészítik ki egymást, miközben a piskótarétegek és a könnyed krémek selymes textúrája teszi felejthetetlenné az élményt.

Aki a magyar klasszikus édességek szerelmese, annak kihagyhatatlan a somlói kóstolása az Andrássy úti Csók Bisztróban. Egy falat hagyomány, egy falat történelem – Budapest egyik legkedveltebb bisztrójának modern tálalásában. Ha nosztalgikus, nagypolgári hangulatot keresel, miközben egy kávé mellett élveznéd a magyar cukrászat egyik csúcspontját, a somlói nálunk a legjobb választás.

Allergén:

1.: Glutént tartalmazó gabonafélék és a belõle készült termékek. 

3.: Tojás és a belőle készült termékek.

5. Földimogyoró és a belőle készült termékek.

7.: Tej (Laktóz) és a belőle készült

8.: Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió) és a belõle készült termékek.

..... 2800 Ft - 8€

WEB-M-1800.jpg

ALLERGÉN INFORMÁCIÓ / 

​​​1. Glutént tartalmazó gabonafélék és a belõle készült termékek.

2. Rákfélék és a belõlük készült termékek.

3.Tojás és a belőle készült termékek.

4. Hal és a belõle készült termékek. 

5. Földimogyoró és a belőle készült termékek.

6. Szójabab és a belõle készült termékek.

7. Tej(Laktóz) és a belőle készült termékek.

8. Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió) és a belõle készült termékek.

​​​9. Zeller és a belõle készült termékek.

10. Mustár és a belőle készült termékek.

11. Szezámmag és a belőle készült termékek.

12. Kén-dioxid és az SO,-ben kifejezett szulfitok.

13. Csillagfürt és a belőle készült termékek.

14. Puhatestűek és a belõlük készült termékek.

 

Ételeink alapanyagainak gyártási eljárása során a feltüntetett allergéneken túl, nyomokban egyéb allergéneket is tartalmazhatnak. Kérjük tájékoztassa kollégáinkat allergiájáról!

bottom of page